Howa bakset voor kinderen met schort 18-dlg. 4884

Howa bakset voor kinderen met schort 18-dlg. 4884 Afm: bakplaat: Breedte: 21 cm, Lengte 21 cm, Hoogte 3,5 cm LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar als gevolg van kleine onderdelen! Risico van verstikking!
Op voorraad
SKU
4884 HOWA
€ 29,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa bakset voor kinderen met schort 18-dlg. 4884 De bakset bevat een bakplaat, mengkom, garde, maatbeker, 2 eieren, 3 vormen, 3 koekjes, 3 donuts, deegroller,, houten messen en schort "Kitchenstar" gemaakt van denim. De eieren zijn deelbaar met het houten mes. De donuts kunnen ook worden gehalveerd. De bakplaat past in alle Howa kinderkeukens en kan ook als bakplaat in de juiste oven worden gebruikt. Afm: bakplaat: Breedte: 21 cm, Lengte 21 cm, Hoogte 3,5 cm LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar als gevolg van kleine onderdelen! Risico van verstikking!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa bakset voor kinderen met schort 18-dlg. 4884 De bakset bevat een bakplaat, mengkom, garde, maatbeker, 2 eieren, 3 vormen, 3 koekjes, 3 donuts, deegroller,, houten messen en schort "Kitchenstar" gemaakt van denim. De eieren zijn deelbaar met het houten mes. De donuts kunnen ook worden gehalveerd. De bakplaat past in alle Howa kinderkeukens en kan ook als bakplaat in de juiste oven worden gebruikt. Afm: bakplaat: Breedte: 21 cm, Lengte 21 cm, Hoogte 3,5 cm LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar als gevolg van kleine onderdelen! Risico van verstikking!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa bakset voor kinderen met schort 18-dlg. 4884
Uw waardering