Howa houten keukenset 16-dlg. 4868

Howa houten keukenset 16-dlg. 4868 Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar als gevolg van kleine onderdelen ! Risico van verstikking!
Op voorraad
SKU
4868 HOWA
€ 29,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa houten keukenset 16-dlg. 4868 De 16-delige houten keukenset, is de perfecte aanvulling voor een speelkeuken. De set bevat: zout en peper stel, grote braadpan, gebakken ei, koekepan, 2 borden, 2 kopjes en 6 stuks bestek. De set van kwalitatief hoogwaardige hout, is beschilderd met zilveren accenten. Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar als gevolg van kleine onderdelen ! Risico van verstikking!
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa houten keukenset 16-dlg. 4868 De 16-delige houten keukenset, is de perfecte aanvulling voor een speelkeuken. De set bevat: zout en peper stel, grote braadpan, gebakken ei, koekepan, 2 borden, 2 kopjes en 6 stuks bestek. De set van kwalitatief hoogwaardige hout, is beschilderd met zilveren accenten. Let op! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar als gevolg van kleine onderdelen ! Risico van verstikking!
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa houten keukenset 16-dlg. 4868
Uw waardering