Nieuw

Howa Houten Kinderwasmachine Speelgoed Wasmachine met Waslijn, Strijkplank, Wasmand en Strijkijzer 48142

Howa Houten Kinderwasmachine Speelgoed Wasmachine met Waslijn, Strijkplank, Wasmand en Strijkijzer 48142 Afm: hoogte: 52 cm, breedte: 44 - 72 cm, diepte: 29 cm, De houten wasmachine is deels in kaki geverfd met kindveilige verf.
Op voorraad
SKU
48142 Howa
Aanbiedingsprijs € 117,95 Normale prijs € 124,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Houten Kinderwasmachine Speelgoed Wasmachine met Waslijn, Strijkplank, Wasmand en Strijkijzer 48142 Wassen met de kinderwasmachine van howa Kleine poppenmama's en -papa's weten het: als hun kleren vuil worden tijdens het spelen of ravotten, moeten ze gewassen worden. Ons wascentrum is een echte allrounder die het huishouden dubbel zo leuk maakt. Bij de accessoires voor de kinderwasmachine hoort een chique wasmand in olijf met gouden print, waarin de ouders van de pop de was kunnen verzamelen. Als de was van de poppen in de trommel van de howa-mat 2.0 zit, vullen de kleintjes het waspoederbakje en stellen ze met de draaiknop de gewenste temperatuur in...klik, klik, klik... Met een druk op de knop zet je de machine aan. Als de kinderen aan het wiel onder het luik draaien, begint de trommel te bewegen. Door het raam kijken de kinderen naar de was. Kinderen kunnen de waslijn eenvoudig zelf aan de zijkant van de wasmachine verwijderen. Hier drogen de poppenkleertjes na het wassen. Om de droge was te strijken, haalt u eenvoudig de strijkplank van de haak en plaatst u deze aan de waslijn. Hij staat dus stabiel en veilig. Het houten strijkijzer maakt ook deel uit van de accessoires en is perfect ontworpen voor kleine kinderhanden. Details van het houten wasmachine: De leveringsomvang omvat een kinderwasmachine met roterende wastrommel en draaiknop met klikgeluid, waslijn, wasmand, strijkplank en strijkijzer. Afm: hoogte: 52 cm, breedte: 44 - 72 cm, diepte: 29 cm, De houten wasmachine is deels in kaki geverfd met kindveilige verf.
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Houten Kinderwasmachine Speelgoed Wasmachine met Waslijn, Strijkplank, Wasmand en Strijkijzer 48142 Wassen met de kinderwasmachine van howa Kleine poppenmama's en -papa's weten het: als hun kleren vuil worden tijdens het spelen of ravotten, moeten ze gewassen worden. Ons wascentrum is een echte allrounder die het huishouden dubbel zo leuk maakt. Bij de accessoires voor de kinderwasmachine hoort een chique wasmand in olijf met gouden print, waarin de ouders van de pop de was kunnen verzamelen. Als de was van de poppen in de trommel van de howa-mat 2.0 zit, vullen de kleintjes het waspoederbakje en stellen ze met de draaiknop de gewenste temperatuur in...klik, klik, klik... Met een druk op de knop zet je de machine aan. Als de kinderen aan het wiel onder het luik draaien, begint de trommel te bewegen. Door het raam kijken de kinderen naar de was. Kinderen kunnen de waslijn eenvoudig zelf aan de zijkant van de wasmachine verwijderen. Hier drogen de poppenkleertjes na het wassen. Om de droge was te strijken, haalt u eenvoudig de strijkplank van de haak en plaatst u deze aan de waslijn. Hij staat dus stabiel en veilig. Het houten strijkijzer maakt ook deel uit van de accessoires en is perfect ontworpen voor kleine kinderhanden. Details van het houten wasmachine: De leveringsomvang omvat een kinderwasmachine met roterende wastrommel en draaiknop met klikgeluid, waslijn, wasmand, strijkplank en strijkijzer. Afm: hoogte: 52 cm, breedte: 44 - 72 cm, diepte: 29 cm, De houten wasmachine is deels in kaki geverfd met kindveilige verf.
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Houten Kinderwasmachine Speelgoed Wasmachine met Waslijn, Strijkplank, Wasmand en Strijkijzer 48142
Uw waardering