Howa Houten Speelgoed Winkeltje met Kassa en Speelgeld 4754

Howa Houten Speelgoed Winkeltje met Kassa en Speelgeld 4754 Winkel details: Grote moderne houten winkel in een stabiel ontwerp met kassa, kaartlezer, speelgeld, rollenbaan, veel bergruimte, schuifdeur, haken en schrijfborden voor krijt Massa winkel: hoogte: 116 cm breedte: 71 cm, diepte: 69 cm Het artikel voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed EN71.
Op voorraad
SKU
4754
€ 94,95

We verzenden binnen 1 dag via PostNL

We zijn telefonisch bereikbaar voor vragen

Niet goed, geld terug, en over ruilen doen we niet moeilijk

Maak een account aan en blijf op de hoogte van onze superdeals!

Howa Houten Speelgoed Winkeltje met Kassa en Speelgeld 4754 Winkel met kassa en speelgeld Moderne houten winkel wordt gecombineerd met de trendkleuren grijs, geel en wit. De winkel biedt volop mogelijkheden om te spelen. De moderne kassa met kaartlezer biedt veel leuke en leermogelijkheden. Het speelgeld en de creditcard zijn uiteraard inbegrepen. De kleine koper plaatst de producten op de geïntegreerde transportband om zijn aankoop bij de kassa te betalen. De verkoper kan zijn goederen prachtig in de schappen presenteren. Op het grote schoolbord aan de voorkant van de winkel kun je voor het eerst proberen te schrijven of grappige tekeningen maken. De toonbank heeft een hoogte van 61 cm. Winkel details: Grote moderne houten winkel in een stabiel ontwerp met kassa, kaartlezer, speelgeld, rollenbaan, veel bergruimte, schuifdeur, haken en schrijfborden voor krijt Massa winkel: hoogte: 116 cm breedte: 71 cm, diepte: 69 cm Het artikel voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed EN71.
Meer informatie
Uitgebreide productomschrijving Howa Houten Speelgoed Winkeltje met Kassa en Speelgeld 4754 Winkel met kassa en speelgeld Moderne houten winkel wordt gecombineerd met de trendkleuren grijs, geel en wit. De winkel biedt volop mogelijkheden om te spelen. De moderne kassa met kaartlezer biedt veel leuke en leermogelijkheden. Het speelgeld en de creditcard zijn uiteraard inbegrepen. De kleine koper plaatst de producten op de geïntegreerde transportband om zijn aankoop bij de kassa te betalen. De verkoper kan zijn goederen prachtig in de schappen presenteren. Op het grote schoolbord aan de voorkant van de winkel kun je voor het eerst proberen te schrijven of grappige tekeningen maken. De toonbank heeft een hoogte van 61 cm. Winkel details: Grote moderne houten winkel in een stabiel ontwerp met kassa, kaartlezer, speelgeld, rollenbaan, veel bergruimte, schuifdeur, haken en schrijfborden voor krijt Massa winkel: hoogte: 116 cm breedte: 71 cm, diepte: 69 cm Het artikel voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed EN71.
Schrijf uw eigen review
Deel jouw mening over:Howa Houten Speelgoed Winkeltje met Kassa en Speelgeld 4754
Uw waardering